Error
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Vrgorske nindže digle Vrgorac na noge za malog Tonija!

U subotu, 21. ožujka s početkom u 19:00 sati, vrgorski Dom športova bio je poprište prekrasnog humanitarnog događaja koji su organizirali naši maskirani dobrotvori - Vrgorske nindže - kako bi sakupili novac potreban za liječenje malenog Tonija iz mjesta Kobiljača koji boluje od leukemije. Naše nindže osmislile su bogat zabavni program pa su tako publiku  zabavljali: Klapa Goromita, ekipa Zumba by Antonela, Johnny Gitara i Zorica Andrijašević Donna. Poslastica večeri bio je tzv. "Trenutak istine" kada su u humanitarnoj utakmici protiv momčadi HMNK Vrgorca trebale nastupiti glavom i bradom Vrgorske nindže. No, publiku je dočekalo simpatično iznenađenje: Nindže su se pojavile u obliku najmlađeg uzrasta momčadi HMNK Vrgorca koji su izašli umaskirani držeći u rukama transparent: "Nije bitno naše lice, bitno je Vaše srce.  Hvala Toni što ne odustaješ, nećemo ni mi!" Očigledno je domišljata ekipa napravila mali "spin" o otkrivanju identiteta kako bi u Dom športova privukla što više ljudi i na taj način sakupila što je moguće više novca za malenog Tonija. Sudeći po oduševljenju i pljesku sa tribina, nitko im nije zamjerio. Maleni maskirni tim na terenu u treptaju oka munjevitom je akcijom postigao pogodak i odnio pobjedu, a nakon njih je uslijedilo još jedno iznenađenje - na teren je istrčala momčad veterana HMNK Tin Vrgorca koja je s momčadi HMNK Vrgorca odigrala super zanimljivu utakmicu punu vica, koja je publiku nasmijala do suza.
Noć je završena izvlačenjem nagradne tombole prihod od koje je također namijenjen malenom Toniju, a Vrgorske nindže sutradan su na svom facebook profilu objavile kako je u akciji "POMOZIMO TONIJU!" prikupljeno čak 17.321 kunu.
 
Sve pohvale našim anonimcima na još jednoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji, a malenom Toniju želimo izvjestan i brz oporavak!